Blogg

Følg med på hva vi gjør og hva vi er opptatt av

Nye kontorlokaler

c
mars 7th, 2013
Nye kontorlokaler Nylig flyttet Aloha inn i nye strøkne lokaler i kjøpmannsgata 37. Vi er storfornøyde med beliggenheten som er midt i Trondheim sentrum, og bare noen steinkast unna våre to andre favorittbydeler; Solsiden og Bakklandet. I tillegg til Julie og Tone sitter også Sigurd Gartmann her, han er utvikler/datanerd og godt selskap. Ellers finnes en god blanding av blant andre Marketinghuset, Staur Holding, oljekonsulenter og bemanningsbyrå i samme hus. Vi ønsker kunder ...

Ny webside

c
januar 17th, 2013
Ny webside De siste månedene har vi vært gjennom endring av selskapsform og navn, det eneste som manglet var ny webside. Endelig er den oppe, med god hjelp av Florett Technologies. På siden finner du jevnlig nye ting vi jobber med og ellers er opptatt av. Websiden er fremdeles under utvikling og vil være ferdigstilt innen 25.januar.

Julie bruker hud som lerret

c
januar 15th, 2013
Julie bruker hud som lerret Julie, vår designer og illustratør er litt av et arbeidsjern og har alltid mye på gang. I tillegg til å jobbe hos Aloha finner du henne som tatovør hos Onkel Henrys i Trondheim sentrum. Julie er dyktig og mestrer mange ulike stiler og uttrykk. Julie er for tiden lærling hos Henrys så hun kan tilby gode priser.

Egen firmaprofil

c
januar 15th, 2013
Egen firmaprofil Ikke alltid like lett å få tid til å gjøre design til seg selv innimellom kundeoppdrag, men nå har vi fått brukt noen kvelder til å skisse og leke oss litt. Profilen er et resultat av et godt samarbeid mellom Tone og Julie. Vi gleder oss til å videreutvikle profilen,  tegne flere elementer og lage trykksaker.
Our DoodleBox – Inspirasjonsblogg Sjekk ut ourdoodlebox.wordpress.com. Bloggen er rykende fersk, men det vil snart komme veldig mye god inspirasjon der. Bloggen er et prosjekt som fotograf Ina H. Stenvig har tatt med oss og flere kreative sjeler på. Føler du også for å dele ting med verden, ta gjerne kontakt med Ina på ina@neatfoto.no